Home » Luchtbevochtigers

Haal nu eens diep adem. Boneco heeft de kwaliteit van de lucht verbeterd. In huis, in je kantoor of de werkplaats. Waar je ook gaat, je voelt de perfecte mengeling van vernieuwing en design wat vertegenwoordigd is in onze superieure kwaliteit en technische vooruitstrevende luchtbehandelingsystemen.

Of het nu een luchtwasser is, koudverdamper, ultrasone bevochtiger, luchtreiniger of luchtontvochtiger van het merk Boneco Air-O-Swiss. Plaston ontwikkelt en fabriceert functionele oplossingen die de standaard zet in de markt.

 

Luchtwasser: Speciale schijven draaien door het water en reinigen de lucht van stof die neerslaat op de natte oppervlakken. Door een geruisarme ventilator wordt de lucht naar binnen geblazen langs de schijven geïoniseerd met negatieve ionen en zonder stofneerslag bevochtigd. Voordeel: Luchtreiniging. Zacht water verdamping. Geschikt voor zomer en winter. Geen filters nodig of andere kosten voor vervanging.

Een ultrasone bevochtiger is een zeer effectieve methode van bevochtigen en de Technologie gebruikt een hoge frequentie trilling om een micro fijne mist te veroorzaken. De mist wordt door een geruisarme ventilator de kamer ingeblazen waar de nevel onmiddellijk in de lucht wordt opgenomen. Bij te hoge instelling van de hygrostaat (boven 55 %) van het vochtgehalte kan soms een waterneerslag ontstaan op statische oppervlakken. Voordeel: Zeer effectief, elektronisch regelbaar en zeer weinig stroomverbruik. Nadeel: Vervangingsfilter regelmatig vervangen. Soms watervlekken in combinatie met stof op statische meubels indien de hygrostaat te hoog wordt ingesteld.

Koudverdampers hebben een filter die het water op zuigt. Een ventilator zuigt de lucht langs de natte filtermat en zorgt voor natuurlijke verdamping afhankelijk van de heersende temperatuur zonder neerslag. Eenvoudig toestel. Voordeel: Temperatuur afhankelijke zacht water verdamping, Nadeel: Geluid ventilator, regelmatig verwisselen filtermat.

Stoombevochtigers zijn zeer effectief en hebben een hygiënische luchtbevochtiging. Relatief goedkoop in aanschaf. Voordeel: Ideale hygiënische luchtbevochtiging zonder neerslag. Grote output van vocht. Geschikt voor slaapkamers vooral van kinderen.

Nadeel: Duur in gebruik qua stroom.

BONECO H680 Hybride LUCHTBEVOCHTIGER / LUCHTREINIGER 

De Boneco H680 is de top uit de nieuwste generatie luchtbevochtigers & luchtreinigers. De Boneco H680 bevochtigd en reinigt de lucht voor een optimale luchtkwaliteit in huis maar ook op kantoor. Met een bereik van 300m2 (190m2 p/uur) is de H680 luchtbevochtiger de krachtigste in zijn soort. Met de afstandsbediening is de luchtbevochtiger & luchtreiniger volledig instelbaar.

De Boneco H680 luchtbevochtiger / luchtreiniger is uitgerust met een 3-delig filtersysteem. Dankzij dit Hybride-filter worden alle onaangename geurtjes, stofdeeltjes, pollen en vuildeeltjes uit de lucht gefilterd. Door het unieke Hybride-filter wordt ook al het fijnstof uit de lucht verwijderd, een unieke eigenschap van deze Boneco luchtbevochtiger / luchtreiniger.

De Boneco H680 is één van de meeste geavanceerde luchtbevochtigers op dit moment. De volledig automatische klimaatbeheersing en de vele functies die deze luchtbevochtiger & luchtreiniger te bieden heeft maakt het de top onder de luchtbevochtigers. De optie om een aroma toe te voegen is een mooie toevoeging die voor een heerlijke frisse geur in uw woning of op kantoor zorgt.

BONECO H680 LUCHTBEVOCHTIGER / LUCHTREINIGER GEBRUIKSAANWIJZING

De Boneco H680 luchtbevochtiger / luchtreiniger heeft een automatische modus die de lucht constant schoon houd en zorgt voor een constante juiste luchtvochtigheid voor ruimtes tot 300m3 (100m2). Via de afstandsbediening zijn alle opties in te stellen, het grootte en heldere display voorziet u van alle nodige informatie. Een unieke eigenschap van de Boneco H680 is de indicatie van de luchtkwaliteit. Door middel van de blokken op het display kunt u aflezen hoe schoon de lucht is, hoe meer blokken hoe schoner de lucht.

De Boneco H680 is voorzien van 3 automatische standen.

 • AUTO-Modus: in deze modus word gebruik gemaakt van alle 6 ventilatorstanden met een ingestelde luchtvochtigheid van 50%
 • SLEEP-Modus: In deze modus is het geluid van de Boneco H680 niet hoorbaar, er wordt gebruik gemaakt van slechts 1 ventilatorstand met een ingestelde luchtvochtigheid van 45%
 • BABY-Modus: Deze modus staat standaard ingesteld op een luchtvochtigheid van 65%, ideaal voor op de babykamer en voor de gezondheid van uw kind. De ventilators werken in een stille stand waardoor de babyfoon niet wordt gestoord.

Alle opties zijn ook handmatig in te stellen, heeft de luchtvochtigheid zijn ingestelde waarde bereikt? Dan stopt deze automatisch. De 7 ventilatorstanden zijn los van elkaar in te stellen.

De timer heeft 2 mogelijkheden: een bepaalde duur van de werking van de luchtbevochtiger instellen en over hoeveel tijd de luchtbevochtiger aan moet gaan.

Ook heeft de Boneco H680 een automatische reinigingsfunctie (CLEANING MODE) de luchtbevochtiger wordt automatisch ontkalkt wat zorgt voor een lange levensduur.

De Ionic Silver Stick (ISS) zorgt ervoor dat uw luchtbevochtiger en het water bacterievrij blijft.

 

BONECO H680 LUCHTBEVOCHTIGER / LUCHTREINIGER SPECIFICATIES

 • Bereik: 300m3 (100m2)
 • Capaciteit: 1L/uur (190m3 / uur)
 • Soort bevochtiger: koudwaterverdamper
 • Tankinhoud: 10Liter
 • Hygrostaat: Ja, digitaal
 • Ventilatorstanden: 7 standen
 • Timer: Ja, 2 standen
 • Energiebesparende modus: Ja, SLEEP-Modus
 • Zelfreiniging: Ja, zelfreinigingsmodus
 • Automatische stand: Ja
 • Afstandsbediening: Ja, volledige bediening
 • Geluid: <25DBA
 • Afmetingen (l x b x h ) : 34,7 x 43,5 x 49 cm
 • Gewicht: 10,4 KG
 • Veiligheid: CE-Keurmerk
 • Max. vermogen: 30 Watt
 • Voltage: 220volt / 50HZ

 

 

Boneco U700 Luchtbevochtiger Ultrasoon + Ionic Silver Stick + ANtikalkpatroon 7131N

TOEPASSING

De Boneco U700 ultrasone luchtbevochtiger komt voort uit de nieuwste generatie luchtbevochtigers. Het mooie uiterlijk in combinatie met het unieke volledige zelfreinigingssysteem maakt het een ideaal product voor in de huiskamer. De Boneco U700 luchtbevochtiger kan ruimtes bevochtigen tot wel 250m3. Op een volle tank van 9 liter werkt de luchtbevochtiger 12 uur op vol vermogen.

De Boneco U700 maakt gebruik van ultrasone trillingen. De meest efficiënte bevochtigingstechnologie maakt gebruik van hoogfrequentie trillingen wat zorgt voor een energiezuinige en geruisloze werking. De Boneco U700 blaast een microfijne waternevel de lucht in, het de nevel verdampt vervolgens in de droge lucht. De ultrasone trillingen in combinatie met de Ionic Silver Stick  (gratis bijgeleverd) zorgen voor bacterievrij water.

De Boneco luchtbevochtiger U700 heeft een helder display waar alle opties eenvoudig op zijn in te stellen. De gewenste luchtvochtigheid is in te stellen tussen de 30% en 70%, de luchtbevochtiger schakelt automatisch uit wanneer de ingestelde luchtvochtigheid is bereikt. de Boneco U700 biedt tevens de mogelijkheid om de nevel te verwarmen tot 35 graden. Hierdoor blijft de temperatuur in huis op pijl. Ook is er een automodus beschikbaar in de Boneco U700, de luchtvochtigheid staat dan ingeschakeld op 50%.

BONECO U700 ULTRASONE LUCHTBEVOCHTIGER GEBRUIKSAANWIJZING

De Boneco U700 is voorzien van een helder display. Deze geeft onder andere zelf aan wanneer het water moet worden bijgevuld, het water moet worden ververst, er gereinigd moet worden en wanneer de Ionic Silver Stick vervangen moet worden.

De Boneco ultrasone luchtbevochtiger U700 is voorzien van een automatische ontkalkingsfunctie, om de levensduur te bevorderen kunt u een anti-kalk patroon (gratis bijgeleverd) plaatsen. Deze verminderd de natuurlijke kalkvorming en moet om de 2 á 3 maand worden vervangen.

 

De timer biedt de optie om in te stellen hoelang de luchtbevochtiger aan moet blijven of over hoeveel tijd de luchtbevochtiger aan moet gaan. Als extra optie is er een mogelijkheid om een geurolie toe te voegen in het geurstofreservoir zodat er een heerlijke geur wordt verspreid.

BONECO U700 ULTRASONE LUCHTBEVOCHTIGER SPECIFICATIES

 • Bereik: 250m3 (80m2)
 • Capaciteit: 0,6L/ uur
 • Soort bevochtiger: Ultrasoon
 • Tankinhoud: 9 Liter
 • Hygrostaat:Ja, digitaal
 • Nevelstanden: 3 nevelstanden
 • Timer: Ja, 2 standen
 • Zelfreiniging: Ja, volledige zelfreinigingsmodus
 • Automatische stand: Ja
 • Geluid: <25DBA
 • Afmetingen: (l x b x h) 32,5 x 19 x 36cm
 • Gewicht: 4,6KG
 • Veiligheid: CE-Keurmerk
 • Max. vermogen: 45watt / voorverwarming 180 watt
 • Voltage: 220volt / 50Hz

 

 

Ultrasone luchtbevochtiger 7142

Omschrijving:

Er kan zowel koud als warm verdampt worden.
Door een druk op een knop kan door een voorverwarmingsfunctie een warme "mist" gemaakt worden (van 40 OC) die een temperatuursdaling van de ruimte voorkomt.
De ISS Silver Stick houdt het water bacterie vrij. Het verwisselbare ontkalkingspatroon zorgt ervoor dat er zacht water verdampt wordt.
Met een volautomatische bevochtigingsstand – u hoeft alleen maar op het knopje "autosleep" te drukken – houdt het apparaat de gewenste luchtvochtigheid op peil, zelfs in relatie tot een veranderende omgevings temperatuur. Deze unieke functie wordt wel Intelligente Temperatuur Compensatie genoemd.
De "mist" output kunt u op laag, middel of hoog instellen. Het verwijderbare nevel blaasmondje heeft twee openingen, die onafhankelijk van elkaar 360O draaibaar zijn.
Dit geeft een nog betere spreidingsmogelijkheid van de nevel.
Op het LCD display kunt u zowel de heersende als de gewenste luchtvochtigheid percentages aflezen.
Dit laatste kunt u met 5% tegelijk, na elke druk op de knop, hoger of lager instellen.
Technische gegevens:
·        voltage: 220 Volt
·        output: ca. 0,4 kg./ uur, met warme mist 0,5 kg./uur
·        vermogen 40 Watt, met voorverwarming 140 Watt.
·        bereik: tot 175 m3
·        tankinhoud: 7,5 liter
·        gewicht: 4 kg.
·        afmetingen: 25 x 28 x 44 cm.
·        makkelijk verplaatsbare watertank.